pocerina
Član
Kada ore vuce mu prednji kraj traktora na orano...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj to da radiš-znaš šta treba da uradiš i rešiš se muka.Posao za 10 minuta posla?Ciro
Ocu da nastelujem plug 755 sa imr 65 tako da mi ne vuku prdnji tockovi u stranu,nego da ne moram da drzim volan dok orem,Kako to da uradim?Prema ovom snimku,ja treba da prilagodim sirinu tockova traktora svakom plugu posebno, i ja ne razumem bas sta hoce da kaze,evo snimak.
http://www.youtube.com/watch?v=4tA5lpnyhDg
Ja imam taj plug isto,to su plugovi 10 coli i mislim da su predviđeni za 539,540,542 i 549 traktore jer oni imaju uži kolotrag nazad.Plugovi su odlični i lepa je brazda...........Sta treba da uradim?
Ciro
Ocu da nastelujem plug 755 sa imr 65 tako da mi ne vuku prdnji tockovi u stranu,nego da ne moram da drzim volan dok orem,Kako to da uradim?Prema ovom snimku,ja treba da prilagodim sirinu tockova traktora svakom plugu posebno, i ja ne razumem bas sta hoce da kaze,evo snimak.
Sto kacis tako mali plug za Rakovicu??? Moze ona vise da povuce...
Ja imam taj plug isto,to su plugovi 10 coli i mislim da su predviđeni za 539,540,542 i 549 traktore jer oni imaju uži kolotrag nazad.Plugovi su odlični i lepa je brazda...........
Evo šta ćeš uraditi:"oklagiju"-osovinu gde se kače poluge od traktora otpusti od dole i izvuci je napolje a zatim je uguraš samo kontra i našteluješ kako ti odgovara i kako hoćeš.
To ti je posao od par minuta-za ovo mi dojdešu kavani
Da,tačno takoNe druze osovinu pluga gde se kace poluge...
Ciro
http://www.youtube.com/watch?v=4tA5lpnyhDg
Gusenicar ide pored brazde a ne brazdom tako da mu netreba stelovati razmak gusenicaE a pretero je sa vaser vagom Uvek se plug nasteluje da zadnja brazda ide malo dublje ,a postoji najveci problem kod velikih traktora velika sirina guma ,a nisi u pravu pocerina kako na gusenicaru jel treba isto nastelovati razmak tockova
Nemora da znači,problem kod 755 u agregatiranju sa rakovicom je što prva brazda puno hvata i dolazi do oplaza a samim tim i zanosi ceo traktor.Kada se našteluje prva brazda da hvata kako treba nema problema višeDruze ako ti plug zanosi traktor u stranu znaci da je iskrivljen. Zakaci neki drugi plug pa probaj kako ide sa njim.