U ravnici sa sempeterom ide lepo-meni se čini da je čak glomazniji i teži od zmaja i ima više redova valjaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li Rakovica 65 moze vuci dvoredni zmajev berac. Ja sam cuo da je dosta spora na kardanu, i da nije bas najbolja za branje kukuruza. Imam u ponudi jednu u dobru rakovicu za solidnu cenu... Pa mi bi svaki vas savet dobro dosao... Hvala unapred.
Jesi ti ugradio prednju vucu na R60?
Moj će onda završiti kao klupa u voćnjakuKod nas se par kreće od 300 do 500 kn. Neki dan sam kupio jedan uredan za 5 eura, naišo na njega na otpadu i kupio ga na kile.
Ja kad sam kupovao za moj 540 zbog voca platio sam oba 15 eura u Rumi,cena im je tad bila oko 20-25 eura.Posle sam ih skinuo jer su se jako lose pokazala u Sljivama, kad prolazim zapadne grana izmedju krampona i krila i odmah polomi granu.Kod nas ima tih krila po selu,a neki su ih i pobacali jer su istrulila od stojanja.Ljudi koliko ovo vredi?
Uploaded with ImageShack.us Hteo bih da okacim oglas a nemam pojma koliko vrede... Mozda je off jer nisam siguran da li je od rajke ili imt-a. Ali je ovde bilo reci o njima pa reko ajd da ovde i pitam.