Šta se žalite pa Rakovica ekspresno stiže, vidite koliko se čeka za ove http://poljoinfo.com/showthread.php?2382-Čestitke-za-ponove.&p=512246&viewfull=1#post512246
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka im cast,IMR se opet bori da zadrzi africko trziste.Mom komsiji su pre 2 nedelje odobrili kredit, i sve je zavrseno ali jos nije dobio Rakovicu 65, stalno mu govore da ih nema na lageru ili da su otisle za izvoz
To su zadnji trzaji pred propast-da nema izvoza za Etiopijubili bi kao i Imt.A kupiće ih neko za šerpu ribe nakrajui samo da proda u staro gvožđe sve one strugove,glodalice,egalizirke itd.ima da isplati fabriku-a na to se i ide.Svaka im cast,IMR se opet bori da zadrzi africko trziste.
IMR ima svoja uspesna predstavnistva u Egiptu,Etiopiji,Alziru,Siriji...Vidim da se trude da urade nesto,koliko toliko postuju rokove,kvalitet kao i sva srpska roba ali sto kazes politika i ekipa ima da im dodju glaveTo su zadnji trzaji pred propast-da nema izvoza za Etiopijubili bi kao i Imt.A kupiće ih neko za šerpu ribe nakrajui samo sa proda u staro gvožđe sve one strugove,glodalice,egalizirke itd.ima da isplati fabriku-a na to se i ide
Imali smo ja i braca i gorih situacija kad se skakalo sa traktora.Najvecih muka smo imali sa 549,to je bilo nedaj boze.
Ma ko tako radi bolje da se posla ostavi....
To su zadnji trzaji pred propast-da nema izvoza za Etiopijubili bi kao i Imt.A kupiće ih neko za šerpu ribe nakrajui samo da proda u staro gvožđe sve one strugove,glodalice,egalizirke itd.ima da isplati fabriku-a na to se i ide.
A realno gledano samo nama i etiopljanima mogu tako nešto i da prodaju,to vam sve govori o našim fabrikama
Da li Rakovica 65 moze vuci dvoredni zmajev berac. Ja sam cuo da je dosta spora na kardanu, i da nije bas najbolja za branje kukuruza. Imam u ponudi jednu u dobru rakovicu za solidnu cenu... Pa mi bi svaki vas savet dobro dosao... Hvala unapred.