steva 1984
Član
Pa ove rakovice su lepse nego sto ih je fabrika pravila
pitam se sta su njihovi inzinjeri i radili uopste...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
taj traktor je pravio Sloba iz Boke?

,sto se tice nje mnogo mi se svidja sto ima odlican izbor brzina,gore je neki kolega naveo da su ubacivali meckine kamionske motore nekazem da je to lose alo oni koji su to radili najbolje znaju koji je ucinak toga sta se dobilo sta se izgubilo i koliko je to dodatno pterecenje na menjacu ili nije.e sada razmisljanje koje i nije zaovu temu dali taj kamionski motor od 170 ks koliko ima ks u traktoru zbog obrtnog momenta i litraze itd. ciju zemlju radis u platicevu gde
pozdrav svima5170 ima CTF menjac a ne ZF.i nije problem u menjacu koliki je problem u konusno tanjirastom, pa onda se u baci jonijev koji nem,a odgovarajuci broj zuba pa dobijes optereceniji menjac ............A ja bih dodao da ima jedan jako lako poderiv zf-ov menjac. Imt 5170 tzv rogonja kida zf-a ko svinja masan dzak.... Za ostale nisam kompetentan.
5170 ima CTF menjac a ne ZF.i nije problem u menjacu koliki je problem u konusno tanjirastom, pa onda se u baci jonijev koji nem,a odgovarajuci broj zuba pa dobijes optereceniji menjac ............
Ja mislim da tad nisu ni bili dizajneri.Nego inzijeri su bili i dizajneri i inzenjeri.E kad je vidim ovako kockastu nije mi jasno samo sta su tadasnji dizajneri radili i za sta su platu primali![]()
Ja mislim da tad nisu ni bili dizajneri.Nego inzijeri su bili i dizajneri i inzenjeri.