Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste da je Off, ali sta znaci ta oznaka 60? Bili su mislim i 70, 80, 90. Prvi broj je valjda broj brzina, a za ovo ostalo nisam bas siguranFamosov menjac 6MS60 su osvojili i FAP i DMB i IMR. Fap je imao osvojen jos i 5MS, 12MS i 18MS..
Neznam sta se ugradjivalo u R120/135, ali menjac je bio osvojen.
Koliko je meni poznato taj traktor nije imao profitabilnosti za fabriku, a sto se tice delova prave se i danas od ljudi koji su ih nekada i projektovali/pravili u fabrikama.
Jeste da je Off, ali sta znaci ta oznaka 60? Bili su mislim i 70, 80, 90. Prvi broj je valjda broj brzina, a za ovo ostalo nisam bas siguran
Lacin, na motoru OM 352 sam video oznaku FSO, valjda Famos Odlivci. Ali je na bloku bila i trokraka zvezda. Imam negde i slike tog motora, koji je na zalost do sada pretpljen (a moglo se dosta sa njega iskoristiti) E sad da li je Famos radio odlivke ili sklapao cele motore, ne znam. Ja sam u kamionskoj varijanti za sada zadovoljan potrosnjom. Nije velika a sa 7t tereta se nosi odlicno
6 brzina u dva ranga +6 rikverc.Jako lepo uskladjeno po meni.
Knjiga je u pitanju...r120 radionicki prirucnik i katalog delova
Zavisi kako gledaš na stvari.Ja drugu nemam, a ova je skroz zakošena, brzo se vuče, a troši se manje goriva.Za mene dosta.A još kao dodatak vuče biciklo od tanjirače sa kakvima rus 82 se igra.