Hurliman

Jel zna neko kakav je ovaj na polovnim automobilima hurlimann 468? Kakav je? U kakvom stanju?

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

Dobar dan forumashi
Imam pitanje pa dali bih neko mogo da mi pomogne oko toga.
Moj Hurlimann H-476-XF je super ima 4.500 sati na njemu i super sluzio 2 godine a sad imam neko problem sa servom, kad je u leru tesko se okrece kao da popusti pa opet zakoci i tako moram pod gas drzati da bi radio kako treba. Drugo sto je sad krenulo da kad vozim i drzim isti gas kao da od jednom izgubi snagu pa opet krene i tako u intervale.
Dali je neko od vas imao ovakvo iskustvo i na cemu da obratim paznju.
Hvala vam

Dobar dan forumashi
Imam pitanje pa dali bih neko mogo da mi pomogne oko toga.
Moj Hurlimann H-476-XF je super ima 4.500 sati na njemu i super sluzio 2 godine a sad imam neko problem sa servom, kad je u leru tesko se okrece kao da popusti pa opet zakoci i tako moram pod gas drzati da bi radio kako treba. Drugo sto je sad krenulo da kad vozim i drzim isti gas kao da od jednom izgubi snagu pa opet krene i tako u intervale.
Dali je neko od vas imao ovakvo iskustvo i na cemu da obratim paznju.
Hvala vam
Ako ima orbitrol, i pumpu nešto upada pod ventil

Poslato čelo-basče uz pomoć 'levatora

Hurliman H488T,pimjetio sam na mjeracu ulja da je malo iznad maximuma,sumnjam da mi mijesa ulje i vodu,danas sam dosuo u hladnjak 1,5l permanta,a prethodno sam zabiljezio nivo ulja na mjeracu,traktor nisam palio!! Zanima me ako traktor nije radio,bi li trebao propustiti permat u ulje ako vec propusta,i postoji li jos neki nacin da provjerim sta je problem?

Ne bi trebalo to da se desava. Boljka tih motora je da hoce da pukne glava i onda mesa vodu i ulje. Provozaj ga malo i lepo zagrej motor. POkazace na cepu od ulja talog ili kapljice vode ako mesa vodu i ulje. Ako se ispostavi da mesa ulje i vodu, glave dole i hidrotest. Prekontrolisi i da slucajno ne mesa ulje i gorivo. to ces videti po mirisu ulja.

Baća sve je to ok ako naletiš na pravi, a ako ne onda nastaje problematika. Ako pazariš dolazim na čast.:ppozdrav:

Razmisli o JD 6x10 ili 6x20. Znam ljude koji su sa Same/Hurli kroz opravde dosli na cenu skoro novog takvog traktora. JD ima najvise i najlakse ces resiti.

Ovog kojeg sam gledao nema skoro uopste kod nas.Ima ih u Hr. Ljudi zadovoljni.Traktor prost nema neke komplikovane menjace elektronike i sl.Inace traktor je 2005god.I kosta koliko i dobar mtz

Jesam. I kupicu JD 120ks polovan jer ce samo orati i spremati, a Arma ce raditi ostalo. Mekan je traktor Arma u odnosu na JD. Mislim da orem sa njim kao sa 558 sto sam ga silio da bi se raspao brzo.

Nazad
Vrh