geci
Član
Jel zna neko kakav je ovaj na polovnim automobilima hurlimann 468? Kakav je? U kakvom stanju?
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema sajt. Mogu videti sa tatom da li ima njegov broj telefona. Ako nema verovatno moze da nesto nadje i uveze. Kumu je uvezao H488 iz zimske sluzbe sa oko 3500rc. U Svajcarskoj ih ima bas dosta .A jel ima taj neki sajt da vidim ili neki kontakt tel.
Pitaj pa mi javiNema sajt. Mogu videti sa tatom da li ima njegov broj telefona. Ako nema verovatno moze da nesto nadje i uveze. Kumu je uvezao H488 iz zimske sluzbe sa oko 3500rc. U Svajcarskoj ih ima bas dosta .
Jel si mi nabavio broj?Nema sajt. Mogu videti sa tatom da li ima njegov broj telefona. Ako nema verovatno moze da nesto nadje i uveze. Kumu je uvezao H488 iz zimske sluzbe sa oko 3500rc. U Svajcarskoj ih ima bas dosta .
Ako ima orbitrol, i pumpu nešto upada pod ventilDobar dan forumashi
Imam pitanje pa dali bih neko mogo da mi pomogne oko toga.
Moj Hurlimann H-476-XF je super ima 4.500 sati na njemu i super sluzio 2 godine a sad imam neko problem sa servom, kad je u leru tesko se okrece kao da popusti pa opet zakoci i tako moram pod gas drzati da bi radio kako treba. Drugo sto je sad krenulo da kad vozim i drzim isti gas kao da od jednom izgubi snagu pa opet krene i tako u intervale.
Dali je neko od vas imao ovakvo iskustvo i na cemu da obratim paznju.
Hvala vam
Razmisli o JD 6x10 ili 6x20. Znam ljude koji su sa Same/Hurli kroz opravde dosli na cenu skoro novog takvog traktora. JD ima najvise i najlakse ces resiti.