dacha85
Član
Ima u Somboru klasične od lima širine 2 metra desetak komada ako te polovne zanimaju mogu da ti pitam za cenu ...?
Verovatno je vec nasao posto je ovaj post napisao pre dve godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima u Somboru klasične od lima širine 2 metra desetak komada ako te polovne zanimaju mogu da ti pitam za cenu ...?
da li pravis za pare i koja bi cena bila?Ja imam ovakve vec cetiri godine jednom godisnje ih prefarbam da im malo produzim vek lim je 2mm, ove dve sam skoro pravio drugaru sirine 50 i 75cm
Ja imam ovakve vec cetiri godine jednom godisnje ih prefarbam da im malo produzim vek lim je 2mm, ove dve sam skoro pravio drugaru sirine...
Pravi i za prodaju, ispod rucke se nalaze rupe koima se odredjhuje kolika kolicina hranae izlazi.
Od dvojke lima manja 4000 veca 6000A koja je cena?
Mene nije kostalo nista. imao sam bacvu od kamionske prikolice zelena, i od boilera pocinkovano. Ovo je prosto da nema dalje a uzimaju po 100eura pa na gore kao vibriran beton. haha. treba ti bacva, iseces dance kroz bacvu ide osovina, na osovini dodji kraj idu 3 sparinga sto prase vrti. ja sam korito napravio od drveta 5,6cm debljine. na bacvi zavaris cevku koliko ti mislis da treba precnik 16cm je kod mene, a visina oko 30cm, kada zavaris bacvu i cevku kroz njih stavis osovinu sa perajima, kada si to uradio 2 male caure nataknes na osovinu jedna ide storo do kraja ceva a druga na kraj bacve,nadjes centar i zavaris samo caure tako da ti se okrece osovina. ja mislim da sam ti malo olaksao posao, nemam slike dok sam radio da izbacim ali sutra kada punim hranilice slikacu malo bolje usnutra. od spolja vidis i ove kako od prilike treba da bude.Ekstra kolko para izadje,ajde molim te ako mozes da slikas dole kako izgleda gde izlazi hrana,ili savet kako to da odradim
nema na cemu.Fala prijatelju probacu pa ako zagusti zovem upomoc na forumu