Nije ista aktivna materijaPa da ali dobio je i rimosulfurona.Bilo bi mnogo mislim ja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije ista aktivna materijaPa da ali dobio je i rimosulfurona.Bilo bi mnogo mislim ja.
Kakvo je delovanje na sirak?Pisao sam u temi herbicidi u kukuruzu sa kojim dozama sam isao u hirosimi i ove, a i prosle godine. Bez posledica primi 0.7l nikos. i 0.3 rimo. po kj. S a istim dozama radilo je jos par kolega.
Sve je moguce sve što prave los kvalitet.Ja imam utisak da nikosulfuron dođe samo kao lepak, ništa ne radi... Možda je i do proizvođača, jer je nikosav bio u pitanju, inače sam od prošle godine izbacio agrosavu kompletno, sva im je hemija ko voda..
Каже ми агроном да слободно идем и 1,5л/ха Никосуфурона.Ja imam utisak da nikosulfuron dođe samo kao lepak, ništa ne radi... Možda je i do proizvođača, jer je nikosav bio u pitanju, inače sam od prošle godine izbacio agrosavu kompletno, sva im je hemija ko voda..
Sve samo sam 100ml odasuo nikosulfurona. Jer je bilo 500ml i 300ml a doza 0.7ml. I to je za hektar.Mica@ jel si ovo sve sipao za 1ha? Ili je ovo za jutro. Koje su kolicine?
Ti naspi koliko mislis da treba niko ti ne brani...Ta doza 0.7 je za 1kj. Da li je moguce da ne citas sta ostali clanovi pisu??
Zar ne mislis da i ti treba da uspes koliko treba da bi ti upelo prskanje??Ti naspi koliko mislis da treba niko ti ne brani...
Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
To i mene interesuje ?Smije li bonaca u hirošimu i u kojoj dozi ?
Čekam 6-i list a ima divlje kupine
Mislio sam izostavit dikambu jer ima dosta soje oko kukuruza.Sme samo je pitanje koliko ćeš ići dikambe ako ćeš i nju dodavati.
Posijani prvom mogućom prilikomPočetak juna a tek u 6-7 listu? Kad su posejani? Obrati pažnju skroz dole u zemlji ima još jedan list. A s toliko listova moraš smanjiti i rimsulfuron i niksulfuron. Lodin.... možda i izbaciti jer mislim da nije za preko 6-og lista (hormonac).