To nije strašno,to i nemoraš da radiš. nemože tu mnogo ulja da iscuri. samo stavi dobre gumice.
Ako su risevi duboki,široki,onda postoji jedno vrlo prosto rešenje:
Nabaciš auto git. Onaj običan za gitovanje auto limarije. I pređeš vodenom šmirglom. Ako je potrebno ponoviš git još jednom.
Ali,git nehvata na hrom,samo na čelik. zato se neisplati raditi sitne riseve. Morao bi proći brisilicom i tankim kamenom. Ja sam radio klip od Zmajevke koji je neki magarac opizdio čekićem i napravio udubljenje.Ispalo je PERFEKTNO!
Samo se mora skinuti hrom!
---------- Poruka napisana u 22:25 ---------- Prethodna poruka je at 22:24 ----------
risevi su u hromu plitki ali se osete "na nokat"
To nije strašno,to i nemoraš da radiš. nemože tu mnogo ulja da iscuri. samo stavi dobre gumice.<br>Ako su risevi duboki,široki,onda postoji jedno vrlo prosto rešenje:<br>Nabaciš auto git. Onaj običan za gitovanje auto limarije. I pređeš vodenom šmirglom. Ako je potrebno ponoviš git još jednom. <br>Ali,git nehvata na hrom,samo na čelik. zato se neisplati raditi sitne riseve. Morao bi proći brisilicom i tankim kamenom. Ja sam radio klip od Zmajevke koji je neki magarac opizdio čekićem i napravio udubljenje.Ispalo je PERFEKTNO!<br> Samo se mora skinuti hrom!
---------- Poruka napisana u 22:26 ---------- Prethodna poruka je at 22:25 ----------
To nije strašno,to i nemoraš da radiš. nemože tu mnogo ulja da iscuri. samo stavi dobre gumice.<br>Ako su risevi duboki,široki,onda postoji jedno vrlo prosto rešenje:<br>Nabaciš auto git. Onaj običan za gitovanje auto limarije. I pređeš vodenom šmirglom. Ako je potrebno ponoviš git još jednom. <br>Ali,git nehvata na hrom,samo na čelik. zato se neisplati raditi sitne riseve. Morao bi proći brisilicom i tankim kamenom. Ja sam radio klip od Zmajevke koji je neki magarac opizdio čekićem i napravio udubljenje.Ispalo je PERFEKTNO!<br> Samo se mora skinuti hrom!
---------- Poruka napisana u 22:27 ---------- Prethodna poruka je at 22:26 ----------
Citiram: lakarije
Kad su risevi veliki,dubine par milimetara,ili ulegnuca od udaraca,onda je lako...Ali ovi plitki,to je vec tesko...
Dali je ris i hromu ili je hrom skinut?