sinisa1979
Član
Jeste, to je prednost ruke. Samo treba imati traktor koji može podići 600kg vreću sa kukom. Tu je viljuškar u prednosti. Možeš podići i sa nebeskom silom npr.Tamo je u hodu uvucem,mislim na teleskop ruke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste, to je prednost ruke. Samo treba imati traktor koji može podići 600kg vreću sa kukom. Tu je viljuškar u prednosti. Možeš podići i sa nebeskom silom npr.Tamo je u hodu uvucem,mislim na teleskop ruke.
Ko jednom proba BB vise se ne vraca na 25ice. Povremeno kupim paletu 25-ice da imam za manje njive da ne nacinjem uvek BB.Lane smo kupili Donder kran (veći model). Jedna od naj boljih investicija u mehanizaciju do sada. Preklane sam se prilično razbolio zbog vreća 25 kg. Rad sa kranom je prava milina.
Opereš posle veštaka. Ja koristim godinama, napravio moj komšijaTo je ok za seme, djubrivo ih pojede.
Djubrivo resis ubodes vrecu vislje i cekas da polako curi.