Ovde je dobro kad zakljucam poluge u transportni polozaj na donju vucu mogu da kacim prikolicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Varas se.Mnogo bolje lakse kada je napredBilo bi i skroz dobro da je topling hidraulični...
Ja već neko vreme razlišljam da nabavim takav viljuškar jer mi prednji utovarivač nije sposoban da digne nešto preko 700kg,i još ako bi dodao viljuške,hm...i nema paralelogram pa je i nezgodan za te stvari...ovo kulturica...
Realno neman potrebe,jer ako radi dzambo vrece zakljucam poluge i namestim topling. Ako nesto i budem nosio po dvoristu tu mi ne treba stalno visoko dizanje. Pravi topling kosta kao i viljuskar.Bilo bi i skroz dobro da je topling hidraulični...
Ja već neko vreme razlišljam da nabavim takav viljuškar jer mi prednji utovarivač nije sposoban da digne nešto preko 700kg,i još ako bi dodao viljuške,hm...i nema paralelogram pa je i nezgodan za te stvari...ovo kulturica...
A jes vala, kad diže 6 redni kukuruzni, valjda će podići i ovo. Samo treba malo veći ugao u odnosu na original i biće valjda dobro.Па контам да би могло, колико је тежак адаптер од кукуруза? Јесте да их има два клипа али ни адаптер није лаган. На 161 шест реди су та два клипа дизала без проблема. Или од дворедног берача наћи клип он сигурно диже,а тога би требало бити по вашарима или код браће у Вајској.