Ja mislim da ova ideja sa uprsakavanjem start spreja ima budućnost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim da ova ideja sa uprsakavanjem start spreja ima budućnost.
pratim od pocetka ali jos nisam nista video da si napravioGoran IHC ti ocigledno nepratis temu cim mislis da je to sve sto sam uradio....
Toliko je experimenata bilo a ni pola nisam objavio na forumu.
Od ispitivanja elektrolita do napona na hho generatoru .........................i da nepricam dalje
nezezamo mi njega koliko on nas,posle 30 dina priprema i najava na forumu on je uspeo da upali motor na benzin i dokazao je da isti trokira ako pokusas da ga operes iznutra sa prskalicom za prozore
nego sad mene ineresuje koji model prskalice koristis i kako je dizna postavljena
Možda bi bilo bolje da vodu uprskavaš u dizel motor.
Lakše bi podneo...
Jednostavno nezelim da delim sa vama samo uspehe.Hteo sam i neuspehe da pokazem a vi ste to omalovazili
Cisto da primjetim, kada benz. motor radi posle gasenja tj prekida struje na svjecice, to nije zbog vode u gorivu.i mene zanima kako je podesena dizna na rucnom anjspricu,da magli ili da pisa..............
e moj raso pronalazacu,da je to tako neznam zasto su nam onda vozila crkavala i trokirala 90 godina kad je bio rat i sankcije,kad se nije moglo doci do goriva,kad je u litri benzina bilo 300ml vode,zasto nam onda vozila nisu letelaumesto sto su trzala i jedva isla 3 brzinom,kad ga ugasis on jos radi,popijes kavu das kontakt i nastavis sa voznjom,a da nepricamo koliko su motori prelazili km do generalne,jedino u tom vremenu je anlaser nadziveo motor jer se slabo koristio......