Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne moze ni slucajno!!!Saracen max moze li se koristiti u suncoketu kao zamena za expres? I u kojoj kolicini...
Za psenicu kazu 25g na ha
Granule wg,600g po kg tribenuron metil
Jel moze da se prska ovim zamenama kad krene 4 par da izlazi ?? Jedan mi rece da originalom sme a kopijama ne pa me zbunio
Video sam to, samo da potvrdim za broj listovaVrati koju stranicu nazad ,ljudi pisu ka su krkali sa duplim dozama {u splitu} ,nema razlike sa originalom osim cene
Ja sam vec i oprskao sa cerealisom,jednu kesicu od 20gr sam koristio ,i 0,1% okvasivacKod nas masovno za ekspres hibride koriste cerealis.
Ja sam vec i oprskao sa cerealisom,jednu kesicu od 20gr sam koristio ,i 0,1% okvasivac
Pa sto je problem da oprskas prvo sirokolisne a za recimo nekoliko dana uskolisne nerazumem zasto rizikovati kad bar prskanje netrosi puno ni vremena ni goriva?Koga god sam pitao rekli su mi da ne mesam herbicide za uskolisne korove sa herbicidima za sirokolisne.Kod nas zadruga mesa kletodime sa imazomoksima i kazu da nikad nisu imali problema.Znam da mesaju i stockstar sa kletoxom.
Suncokret Le 99 je drugi par listova a trava ga dobro gusi.Sirak i muvar i oglumci sirokolisnih.Ni sam ne znam sta da radim.
Nije preporuka da se radi zdruzen tretman,jer jedan preparat moze da umanji dejstvo drugog i obratno,zbog toga nije preporucljivo.Koga god sam pitao rekli su mi da ne mesam herbicide za uskolisne korove sa herbicidima za sirokolisne.Kod nas zadruga mesa kletodime sa imazomoksima i kazu da nikad nisu imali problema.Znam da mesaju i stockstar sa kletoxom.
Suncokret Le 99 je drugi par listova a trava ga dobro gusi.Sirak i muvar i oglumci sirokolisnih.Ni sam ne znam sta da radim.