daner
Član
Ja danas oprskao, jest nakislo al osusilo povrsinski sloj nije se lepilo za tockove
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li bilo koji preparat (na crno) zaustavlja čičak?
Pozdrav. Imam problem sa suncokretom, tretiran je posle setve, a pre nicanja sa Gardoprim plus u kolicini 3l/ha i prskanje nije uspelo, cak je i pala kisa posle par sati. Cela njiva je puna sitne gorusice. suncokret ima dva para lisova i u pitanju je kondi. Ima li spasa nekom hemijom ili mi ostaje motika? Hvala
Ako je samo gorusica prskaj 0.4 l po ha goalom. I nemoj mesec dana da odes na njivi da se nebi slogirao. Bice sve sprzeno ali cicak, suncokret i samonikli suncokret ce se povratiti. Ovo je ono krajnja nuzda, ili spartaj ga tri puta, cim vidis da krece trava a ti spartac i cepajNemoj da mislis da ti popujem,ali prijateljski savet. Kad se seju hibridi kao Kondi,gde ne mozes pulsar ili expres da koristis,moras u fulu da odradis posle setve a pre nicanja. Gardoprim si kao prvo trebao da ides 4 l/ha i plus da dodas malo Girasolina.