danger
Član
dal je neko koristio Gardoprim ove godine.........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dal je neko koristio Gardoprim ove godine.........
Ja sam....
Ja mislim da ima i agromarket isti preparat sa istom aktivnom materijom...http://www.fitofarmacija.rs/proizvo...2=ingredient&ff_search_3=application&offset=0
evo jednog domaceg preparata koji uspesno zamenjuje express..... razliku u ceni da i ne spominjem!
dal imas flasu praznu da nisi bacio........ajd procitaj koliko ima grama terbutilazina a koliko s metolahlora po litri.......fala......
Jel ima neko iskustva sa agrosavinim herbicidom Passat? To je za posle nicanja, pa ne znam da li ga je ranije bilo na trzistu, kilika mu je cena i kakvi su utisci...?[/QUOTE
Kaže mi kolega koji radi nabavku preparata za jednu firmu da će ove godine passat biti isti kao pulsar a da će iduće godine pasatu dodati protektant tako da će moći samo u suncokretu da se koristi a pulsar će ostati isti.
Kod nas su neki radili na crno prskanje i dodavali maton,suncukret je nikao i nevidi se nista na njemu da mu je smetala takva kombinacija e sada verovatno ce se neko strucniji javiti po tom pitanju!Sta vi mislite o ovoj varijanti? moro sam presejavati suncokret zbog loseg semena ono lg5635 e sad posto nisam iso sa spremacem nego sam sejo u iste redove trebo bi prskati s nečim da unistim travu koja je u meduvremenu krenula i zaostali suncokret znam dase to moze raditi sa TOTALOM ali on je oko500din lit ,dali se sme to odraditi i sa MATONOM ili necim slicnim kontaktnim herbicidom posto je suncokret posejan prekjuce i do ponedeljka nece sigurno izaci pitam zbog toga sto sa matonom se moze proci mnogo jeftinije zato što nema sirka samo širokolisne trave??