Herbicidi u strnim žitima

Tezis ne skida prilepacu bese,a imam je na jednoj parceli,pa bi pored tezica dodao za tu poslednju parcelu u prskalici i sekator,oko 1 ha.Bas mi ne odgovara da prskam odvojeno,previse vozikanja traktorom ...

Наручио сам Quelex за третман корова. Размишљам да додам и флуроксипир, само не знам у којим дозама да идем. Разлог је што је на парцелама где је има, мишљакиња веома велика и гуши пшеницу. Зато сам и узео Quelex јер ваљда халауксифен-метил брзо делује и желим да је што пре убијем. Quelex има две активне материје различитог механизма деловања, флуроксипир би био трећи.

Pšenica ima vidljivo 3. kolence? Da li je kasno za Hussar star ili da uzmem Pampas? Imam nešto divljeg ovsa do komšije.

Послато са DN2103 помоћу Тапатока

Meša li se Pampas sa hormonskim preparatima za širokolisne korove, vidim da ne preporučuju u uputstvu?

Послато са DN2103 помоћу Тапатока

Чак и ноћу дува - мало умине, ал' не прекида.

Ја сам хтео да после сетве опрскам тоталом и тракторском прскалицом једна огумак паламиде који се појавио прошле сезоне, а ове повампирио, па због ветра нисам смео - 'ебав'о сам се овог поподнева прскањем ручном прскалицом.

Nazad
Vrh