Herbicidi u soji

Imam sličnu ardalu,nova arenda,a nisam stigao da je obrijem totalom i metribuzinom.
Prvi put radjen oksasulfuron+klomazon+bentazon.
Drugi put pre par dana fomesafen+bentazon i nisam siguran da li ću je obrijati,al ajd da vidimo.

Ove godine sam sve njive isao total i max 51 120-130gr/ha, ono sto sam obilazio je sve bilo top, prosle godine koristio kopiju senkora slaba vajda mi bila ambrozija nicala kod luda.

Flex najbolje tuce ambroziju po meni,iako je jako slabo imam hvala bogu,za sada.I ja se slazem da je tu trebala ici prvo max doza sa flex-om i posle max bentazona i jaca doza klomazona,makar i ne sejati psenicu na jesen zbog njega.

Čime ovo uraditi? Uzeo sam imazamoks, bentazon, klomazon i harmony imam. Koju dozu da idem?
Mrzelo me posle setve da prskam totalom jer je bila po koja trava, a nisam se nadao da će ovoliko narasti.
Čini mi se da neće ni jedna hemija ovo uraditi, da će biti motikan upotrebljen posle herbicidnih tretmana i špartača
a88fc8f9f1e259b7f4e5ff0e518e039f.jpg

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk

Čime ovo uraditi? Uzeo sam imazamoks, bentazon, klomazon i harmony imam. Koju dozu da idem?
Mrzelo me posle setve da prskam totalom jer je bila po koja trava, a nisam se nadao da će ovoliko narasti.
Čini mi se da neće ni jedna hemija ovo uraditi, da će biti motikan upotrebljen posle herbicidnih tretmana i špartača
a88fc8f9f1e259b7f4e5ff0e518e039f.jpg

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk
Sirak prskas ostalo spartac i motika.

Koju dozu kletox extra prskate? Rizomac dosta veliki.
Jel dosta kao sto pise 1l/ha ili mora malo jace da ga unisti skroz?

Da 2,4D ali samo u obliku estra. Tačnije samo maton. Ja bih velox i ostale izbegavao. Nisu mi se pokazali kako treba. I to što pre posle setve.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Nazad
Vrh