grunt
Član
Dali postoje vise vrsta ambrozije?Ja sam sa basagranom imao isti slucaj na jednoj njivi sprzio ambroziju a na drugoj ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mislis na ovaj adin ili na ovaj plavi njemacki, ako je plavi u pitanju on inace ima dva velika crtala koja drze pravac ali su skinuta sa njima radi odlicno a i bez nji takodzer sto se tice agromerkura isto tako radi solidno mada bi bilo bolje i da ima barem pola kotaca sa onom crtalom kao na kukuruznim kultivatorima sto ima to vridi i za plavog isto....tomybrzic
Kako si zadovoljan sa tim spartacem bez kontrole ?
ako ti je ambrozija 10 cm bice to teska borba ako nemas imazetapira,Laktofena *Cobra*moras precizirati kolika je ambrozija i taj poponacSoja nekih 10-15 cm, posejana posle kosenja trave na toj parceli, ima dosta ambrozije koja tek ponice znaci maksimalno 10tak cm, i poponca, cime poprskati?
s čime si prskao? Najmanje zla napravi Fusilate i Kletox (kletodim)sad poprsko divlji sirak na 2 kj a cvijeta ko u prici, e sad vidjeti cemo jel ce ga odbaciti ili ne, cini mi se da sam jedne god prsko i bilo je ok, ovo je bio savjet agronoma i veli da nece biti veci posljedica, sta mislite o tome?????
Moze da se sejeMoze li posle soje prskane OXON-om da se seju psenica i jecam?