Herbicidi u soji

Koji preparat može da uništi detelinu u soji? Corum, Galbenon i harmoni je ne dotiču jer se njima tretira i detelina.

Imam sirka u jednoj parceli koji je na mesta 20ak cm visine...sirokolisnih korova jos nema...soja razvija prvu trolisku
Da li mogu da idem sa flupisorom punu fozu da ubijem taj sirak,a kasnije na trecoj trolisci ako krene opet sirak da idem sa kletoxom
Razlicite su aktivne materije,ali da li sme 2 puta da se tretira

Imam sirka u jednoj parceli koji je na mesta 20ak cm visine...sirokolisnih korova jos nema...soja razvija prvu trolisku
Da li mogu da idem sa flupisorom punu fozu da ubijem taj sirak,a kasnije na trecoj trolisci ako krene opet sirak da idem sa kletoxom
Razlicite su aktivne materije,ali da li sme 2 puta da se tretira
Mozes

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Za rampu ne znam a bentazon se koristi i u grasku i boraniji sto znaci da detelina kao visegodisnja bilka bentazon nece ni primetiti.

Nece Benazon nista uraditi posto se detelina prska sa njim,kad sam se bavio semenom deteline prskalo se Pivot+Deltazon.
Pulsar,Corum,Harmony se takodje koristi u detelini.
Trebalo bi da je resi Dinox i Rampa
@momo
Obavezno operi,Pulsar ce ga oribati,to treba svaki put kada se prelazi sa useva na usev.

Ne razumem, može dinoks pomoći sa onom detelinom?
Да колега јер он решава и Попонац у јакој дози селективан је према соји.Нисам никад пробао али сам опрскао 2 кј разоране детелине и посејана соја са 1л Бентазона и 1,3рампе нисам био у обиласку.

Nazad
Vrh