Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kada ide na crno?Kod ambrozije uvek korsti okvasivac, zbog specifičnosti lisne mase.
Na crno ne trebaA kada ide na crno?
Koristio sam na dve parcele prošle godine pspn išao total i rampu, iskreno ništa nisam bio zadovoljan. Moja greška što nisam dodao metribuzin li Max, oba su u pitanju novi zakupi u Jermenovačkom ataru. Jedna je pored Cicija može da potvrdi da se dosta ambrozije provuklo,sa kasnijim prskanjwm deo se očisti deo je kopan ali se seme zapatilo. Cici je pored mene koristio total i pledge ako se ne varam, kad sam otišao u obilazak nisam mogao da verujem koja razlika. A u vreme setve korovi su bili iste veličine,kod njega više ni jedna se nije pojavila a kod mene nom stop do žetve.Da li neko ima iskustva sa korišćenjem Rampe posle setve a pre nicanja? Vidim da ide 0,75l/ha kako deluje na ambroziju?
Koji preparat koristiti ?Mozes i sad i kasnije,sirak se lako skida u Soji.
Koristio sam na dve parcele prošle godine pspn išao total i rampu, iskreno ništa nisam bio zadovoljan. Moja greška što nisam dodao metribuzin li Max, oba su u pitanju novi zakupi u Jermenovačkom ataru. Jedna je pored Cicija može da potvrdi da se dosta ambrozije provuklo,sa kasnijim prskanjwm deo se očisti deo je kopan ali se seme zapatilo. Cici je pored mene koristio total i pledge ako se ne varam, kad sam otišao u obilazak nisam mogao da verujem koja razlika. A u vreme setve korovi su bili iste veličine,kod njega više ni jedna se nije pojavila a kod mene nom stop do žetve.
Najgore je ako se korov provuce pa moraju motika i cupazon da rade.Da li ce biti dosta 1l Coruma i 0.5l Basagrama + okvasivac ili litra i litra?Jer najgore je to sto cu mozda jos jednom morari prskati !
Po izboru Kletox,Floyd,Fysilade,Diler,Pantera,Furore,Focus Ultra,Flupisor,Ronin,Fargo....Koji preparat koristiti ?