sale ratar
Član
Zar listego nije imozomaks 40grama po litri, zašto bi bio problem u soji, to mu dođe isto što i pulsar, pasat, sinamon, sojasan, ikarus.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da sam kacio slike proletos na dve parcele rađen senkor i velton. Mnogo bolji učinak senkora tako da se ne bih slozio da je razlika samo u ceni.Senkor ima dobar učinak i sa 4 deci po ha dok za Velton bih išao punu dozu.Razlike ima u ceni. Mi cemo Velton oko 4000-4200din kila
Valjda jos ove godine da se potrose zalihe.Оће бити оксасулфурона или је повучен
Derane posle tih doza hirošima će biti smešna priča za tvoju njivu tojest soju.Idemo prvo Max51 60gr/kj, pa onda Corum 1l/kj + Dynox 50gr/kj + Piano 4gr po kj, a na cistijim njivama samo cist bentazon umesto Coruma.
Kasnije ide Malibu od Stoktona 0.6l/kj, lane mi super odradio u toj dozi.
Oko 4500din je litra, mozes 5 jutara da izguras.Posto je Senkor+,razmisljam da probam,posto je ovako "mokro"prolece,jel bese ide 1lit/3h?