Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa dajte ljudi. I motorno ulje je kancerogeno pa smo svi bar jednom imali umazane ruke od njega. Mislim da je bilo reci da je stetan za zemljiste, ali sugurno manje nego korovi koje suzbija. Ameri ga koriste kao Reflex a kod nas je zabranjen. Tata je jedne godine ko zna kojim tokovima nabavio FLEX. On je sprzio za 24 sata ambroziju visoku 15cm. Ni jedan herbicid (a koristili smo ih vise) nije imao efekat kao on.Evo ovde piše u kojim je zemljama u upotrebi fomasefan i da je "moguće kancerogen"...
http://fluoridealert.org/wp-content/pesticides/fomesafen--all-page.htm
Koja je bila doza Rampe,dal si je koristio posle nicanja soje ili pre?
To bi trebalo da je rastavic, imam je i ja na par njiva pored kanala DTD. On bi cak trebalo da je korisna biljka.Imam ja na jednoj njivi do kanala i ne moze se nicim ubiti,bar ja nisam... al sto kazes soja na toj njivi uvek bude
A šta je tu novo?To ja satalno divanim VREME PRIMENE preparata,kao i uzrast korova.Nije to samo odeš u apoteku dajte mi to i to sipaš u prskalicu odeš oprskaš i na pecanje...moraš malo da obilaziš njive ne malo nego skoro svaki dan da vidiš kako korovi napreduju,u kojoj su fazi u odnosu na juče itd.Što kaže ciga što je brzo to je i kljusoMalo zanimljivosti od preko bare. Ipak je tamo krenulo sve pa ih treba pislusati.
[video=youtube_share;zbvdMk-bG7g]https://youtu.be/zbvdMk-bG7g[/video]
Ovaj priča o razlici u efektu prskanja u odonsu na doba dana kada je prskano.
Poredi prskanje u podne i u 8 uveče. Ovo u podne je bilo oko 85% efektivno a ovo uveče oko 40%. Ovu špeciju sa kojom su prskal aktivira sunce tako da je bolje kada se prska dok je sunce.
Mi smo prosle godine radili 2x8gr po hektaru u kombinaciji sa corumom efekat odlican,ali do jeseni cela parcela polegla,Sava je bila u pitanju,ove godine idemo samo sa corumom jer zelja nemamo.Harmony se dodaje tamo gde imate problema sa Chenopodium Album a agresivan je herbicid jako, narocito kada je soja u 3+ troliski. Nisam nikada isao preko 10g/ha originala, kopije ne koristim.