dragan.kovacev
Član
0,3 je dovoljno, a 0,4 je vec jaka doza za te korovcice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako su veliki korovi (veći od 3cm,pogotovo ambrozija i pepeljuga) dodaj Dynoxa 50g/ha i Harmony 10g/ha i lepakDal se dodaje nesto od druge hemije sa pasatom koji ide 1,2 litre po hektaru,zastitar kaze da je samo on dovoljan a njiva je dobro prljava svega i svacega od sirokolisni.
Ta njiva je uska i dugacka,a malo je kasnilo oranje jer sam je kasno i dobio u zakup i kako sam obilazio bilo je samo po malo uskolisnih korova,kad sam nakon dva tri dana otiso da oprskam na donjem kraju njive se pojavio i sorokolisni korov,e sad jbg uhvatile kise i nisam odmah reagovao,s obzirom da sam prvi put posejao soju naucicu neke stvari za sledecu godinu,sto se cucenja i puzanja tice Hvala na pomociA gde si dosad bio? I soja je žensko,a ako i ženskoj prilaziš ovako često,neće da bude dobro
Širokolisne korove u soji,repi tražiš čučeći ili klečeći,kad vidiš stojeći,to već košta,ako vidiš skraja iz auta,već je kasno
Ono što bi ja uradio je na 50ari Basagrana 3l + Harmony 5g + 0.2% okvašivača
Trebalo bi tu još štogod,ali kupiti litru Pulsara zbog 0.3-0.4l,nevredi,kupiti Dynox zbog pola kesice takođe,ili imaš možda štogod od ta dva?