MOMOSARIC
Član
I ja sam miješao i nije ništa falilo . Navodno focus uspori dejstvo bentazona al to praktično nisam primjetio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radio sam sa Ikarus+Basagran oko 20 h. Sada je počela kiša, ne jaka ali pokvasiće listove. Čemu da se nadam??
Pozdrav. Jel moze slika s sajma. Da vidim kako mi cuci case masinaSvojevremeno dok sam radio na imanju mešali smo deltazon i fuzilej, imam jednog koperanta kojim prskam godinama sa kletoks+pulsar+simfoni, ja sam ove godine na jednoj manjoj parceli mešao ikarus+savazon+piano+flupisor, čuo sam da i mešaju ažil+pulsar+harmoni, danas sam prolazio pored parcele samo je tek treći dan od prskanja ali se vidi da je sirak manji počeo da menja boju a širokolisna vene to jest prži je savazon.
Evo podataka za ostale koji muku muče kad ih posle tretiranja uhvati kiša. Izvor podataka je knjiga Slobodana Ružića Suzbijanje korova herbicidima u povrtarstvu. Nadam se uspehu preko 80% jer kiša uopšte nije bila jaka, nije čak ni prašinu pokupila, tako da nije ni mogla da izazove značajnije spiranje herbicida sa površine lista.Radio sam sa Ikarus+Basagran oko 20 h. Sada je počela kiša, ne jaka ali pokvasiće listove. Čemu da se nadam??