MOMOSARIC
Član
A ja 1.25 niko i 60g rim po ha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja planiram ovih dana da ponovim samo malo da otopli, pre tacno dve nedelje sam radio i sve sto je tad bilo je unistio focus ali sada se opet pojavio onaj sto nije iznikao tada sam prskao sa dozom 1,5l/h i 1l/h dash. Ponovicu sa 1,8l/h i 1l dash okvasivacпре недељу дана сам ишао 1л фокуса на х,колико треба да чекам да га опичим поново,нешто слабо умире сирак.Да му поновим са1.5л?
Ne smeta ni veca doza, provereno do 3l e sad preko toga ne znam do 3l/h sam isoDoza je 2l po hektaru. Za najbolje efekte 2l Fokusa i 1l Dash.
Isto kako korov postaje rezistentan ,na isti nacin i kukuruz . Nagradno pitanje : kome to ide u prilog?Razumem da korov postane rezistentan na hemiju ali gajeni usev, konkretno kukuruz na sulfoniluree, e tu nešto neštima ali no.
Kad je izašao motivel onda nisi smeo preko 1,25l po hektaru jer kukuruz dobije po njuški a sad se tuče punom dozom odjedared i rimsulfurona i nikosulfurona i ništa, nekadašnji titus je možda bio prvi herbicid u kukuruzu za uskolisne ali je zbog povećanih doza mnogo kukuruza i upropašćeno tad.Neznam kako se kasnije manifestuje ta tolika količina herbicida na biljku, da li se sve to razgradi u biljci ili ostanu posledice pa posle bude i pojave jalovih biljaka koje mi ne povezujemo sa tim već bila je velika vrućina, gust sklop i tako dalje, neznam šta reći.Nije rezistentan nego mi se igramo dok se ne preigramo.
Ne pije ti vodu teoriju,korov je konstatno na tvojim njivama,hibrid koji seješ je ko zna gde gajen i pod kojim uslovima ,Kako misliš da stvori rezistentnost?Isto kako korov postaje rezistentan ,na isti nacin i kukuruz . Nagradno pitanje : kome to ide u prilog?