Herbicidi u kukuruzu

Kod mene ima rizomskog sirka, kupine i poponca.

Planiram laudis, da li dodati rimex da uspori malo sirak? Da li dodati fluroksipir zbog kupine i terbutilazin zbog poponca?

Da li smeju da se mesaju ove materije, da ne bude kajmak?

Sta raditi? Umesam rimsulfuron+laudis+mezotrion+terbutilazin+okvasivac i nesto sam cackao razvodnik prskalice i umesto celu kolicinu da utrosim, utrosim nekih 60% rastvora. Da dodam vode i ponovim ili da se pomolim da ce uspeti hemija? Nemam mnogo da ponovim i blizu mi je

Sta raditi? Umesam rimsulfuron+laudis+mezotrion+terbutilazin+okvasivac i nesto sam cackao razvodnik prskalice i umesto celu kolicinu da utrosim, utrosim nekih 60% rastvora. Da dodam vode i ponovim ili da se pomolim da ce uspeti hemija? Nemam mnogo da ponovim i blizu mi je
Sa takvom hemijom bi izgorelo sve samo da si proso pored njive bez da prskas.

Da li sme umesto mezotriona fluroksipir u ovaj kombinaciji?

Jel a kako se trpe laudis i mezotrion?

I slika je bila, i skrinšotovao sam je al jbg ostala mi u starom telefonu... Možda se još može pronaći brzom pretragom.

Da li smeju da se mešaju bonaca (moram zbog poponca i divlje kupine) i peak (imam kući)?
Da li može još nešto dati u to? Nema puno širokolisnih jer je prskano sa Loganom.

Nazad
Vrh