lucky.serbia
Član
Uzmi peak ako imas samorast suncokreta. Jeftiniji je od laudisa.Nece suncokret.ali mislim da ga nece resiti ni Laudis.
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzmi peak ako imas samorast suncokreta. Jeftiniji je od laudisa.Nece suncokret.ali mislim da ga nece resiti ni Laudis.
Tu je samo flaša original za tu cenu. Ali na žalost polovna flaša. Zato ovi zovu za praznu ambalažuOrg bajer
Pricalo se da im je ostalo mnogo sa isteklim rokom trajanja, da li si gledao datume. Da li si skenirao nalepnice na cepu pomocu bayerove aplikacije?Org bajer
Sprzi sve osim visegodisnjeg sirka!Јаке дозе никосулфурона и римсулфурона. Хоће ли бити последица по кукуруз? Не треба лепак, никосулфурон је od формулација (уљна дисперзија).
Ја сам ишао 0.25 мезотрион, 0.8 тербутилазин, 0.7 никосулфурон и 30 грама римсулфурона по ха све. Неколико година сам тако радио и спржи све (корове).
Nisam. ProbacuPricalo se da im je ostalo mnogo sa isteklim rokom trajanja, da li si gledao datume. Da li si skenirao nalepnice na cepu pomocu bayerove aplikacije?
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
Jos da dodam, ova rabota kosta 3800 dinara po ha.Japanska hemija spremna. Mezotrion 0.25l. Terbis 1l, Nikogan 1.2. Rimosulfuron 50g Dikamba 0.5l lepak 0.1% sve hektarske doze.![]()
Gde je 1900? Idvor? Cukić? U Opovu 2600.Ja prosle uzeo po 3200 lit, ove god pozurio pa kupio po 3000 lit sad mi nude po 1900 din lit. Odose te cene dole....