Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pik ide i u pseniciKoliko koristiti Pika po ha, vidim da neki ovde spominju 5 gr/kj što mu dođe oko 10gr/ha, mada sam pročitao da ga ide do 20 gr/ha, da nije to puno, naročito zbog sledeće kulture - pšenice?
Uradi dobar posao i sa polovinom doze, Dikamba uz njega i Tarot odrade exxtra posao....Koliko koristiti Pika po ha, vidim da neki ovde spominju 5 gr/kj što mu dođe oko 10gr/ha, mada sam pročitao da ga ide do 20 gr/ha, da nije to puno, naročito zbog sledeće kulture - pšenice?
Ima i zemljišno dejstvo, nije preporučljiv ako se seje suncokret naredne godine.Pik je kontaktni herbicid
Koliko ti je koštao totalPosle setve sam išao totalom, kasnije ide korekcija samo da prođe kiša.
Ja sam prošle godine špricao sa laudisom i od njega samo pobijeli i uspori rast sirka. Ako imaš sreće da dvije sedmice ne pada kiša, dosta znači i ne formira klas.Čime prskati kukuruz protiv sirka iz rizoma? Kukuruz je trenutno u fazi 3.lista. Prskan je pre nicanja sa medeyom 135 g/ha + terbisom 1,5 l/ha. Da li vredi probati sa laudisom 2 l/ha ili nečim drugim?