Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izoksaflutol može jako dugo da čeka kišu. A za to vreme ako ništa ne pada, onda je sve jedno čime prskao i dali posejao ili ne......a sta ako ne padne kisa?
Lepo rečeno "sada košta". Kada kasnije bude trebala korekcija, pa na kraju "rezistentan" sirak ostane, e onda treba svesti računicu na papir sa sve gorivom i vremenom izgubljenim za 3-4 prskanja jedne te iste njive. Živce i razočarenje da i ne spominjem...Mene hirošima sada košta 2600 din po hektaru, prekjuče pazareno.
Onda prakas hirosimom kao ja ove godine jer posle prskanja nije pala kisa ni 2l, trava je krenula kao u botanickoj basti zato sam morao prskati u 4-om listua sta ako ne padne kisa?
Zar i to ne zavisi, ako si prskao Adengom onda posle setve, ako je u 3cem listu onda i moze da se uporedjuje sa hirosimicom....sve u svemu, za kisu se slazem da bez nje nista, ali odavno ne prskam na crno samo zbog nje, jer je poslednjih godina u prolece gotovo da nema kada se sejeIzoksaflutol može jako dugo da čeka kišu. A za to vreme ako ništa ne pada, onda je sve jedno čime prskao i dali posejao ili ne......
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
A jel mislis da adengo sprecava sirak iz rizoma?Izoksaflutol može jako dugo da čeka kišu. A za to vreme ako ništa ne pada, onda je sve jedno čime prskao i dali posejao ili ne......
Pa vidi, neznam dali sprečava ili ne. Vidim da su mi njive perfektno čiste, znači na njivi ima samo kukuruz i ništa više. Dok sam ranijih godina na svim tim njivama mučio muku sa sulfuronima i sirkom. Bilo je tu i ultra hibrida baš zbog sirka, kojeg sada apsolutno nema. Šta će biti dalje videćemo.A jel mislis da adengo sprecava sirak iz rizoma?
Možda su ti sada njive čiste zato što si se godinama mučio i borio a ne zato što je adengo čudesan? Ne kažem da je loš, daleko od toga ali jbg rizik je ako ne bude kiše, nije svako proleće kao ovo sada. I ja planiram da očistim svoje njive adengo + hirošima + laudis po potrebi ali nikako da se potrefi godina da sam solventan tolikoPa vidi, neznam dali sprečava ili ne. Vidim da su mi njive perfektno čiste, znači na njivi ima samo kukuruz i ništa više. Dok sam ranijih godina na svim tim njivama mučio muka sa sulfuronima i sirkom. Bilo je tu i ultra hibrida baš zbog sirka, kojeg sada apsolutno nema. Šta će biti dalje videćemo.
Ajd napisi sta si to uzeo i koliko cega da kosta tolikoMene hirošima sada košta 2600 din po hektaru, prekjuče pazareno.
rimeks 30gr 360din, mentor nikosulf 1l 800din, capone terbutilazin 1l 700din, kornisto mezotrion 250ml 650din i lepak inex 200ml 240din, greška ipak 2750 dinara po hektaru. Litarski mezotrion košta 2250 pa ispada još jeftinije. Ja toliko stavljam u hirošimu, imaću neki višak pa ću na nekim njivama malo da pojačam.Ajd napisi sta si to uzeo i koliko cega da kosta toliko
Si siguran da propusta?I sve ovo ladno propusta samonikli suncokret. Mora I Peak da se doda
Možda čovek nema problema sa samoniklim suncokretom.I sve ovo ladno propusta samonikli suncokret. Mora I Peak da se doda