Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rešiće ga skroz izoksaflutol. Čičak će ostati ako ga ima.![]()
Meni je od Logana samonikli malo dobio žutu boju… da li će ga zaustaviti skroz ili samo privremeno?
Sledeći tretman je planiran Laudisom i Nikoganom… da li da ubacim i tih 5gr peak-a po lancu da ga reši skroz?
Moze i bez razmaka, samo u prskalici da ne mesas Focus sa drugima.Prskao danas širokolisne korove u ultra kukurzu, jel dva dana dovoljan razmak za fokus ultra ?
Terbutilazin ga najbolje radiUradio prskanje na crno sa Logan + Mont + Total. Kukuruz nikao i od korova ima samo poponac i samoniklog suncokreta iako ga je jedan deo uništrio total.
Za poponac sam čuo da ide Plamen 0,5l/ha (Dikamba) a šta sa samoniklim suncokretom, šta još eventualno dodati za njega?
Bolje uradi od eqip?Laudis?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pa sad, dali je bolje ili ne uglavnom semenski sirak lepo radi...Bolje uradi od eqip?
Ja sam spremio laudis, nikosav i pik za kukuruz. Za jednu njivu gde imam popanca sam uzeo litru matona da sipam.![]()
Meni je od Logana samonikli malo dobio žutu boju… da li će ga zaustaviti skroz ili samo privremeno?
Sledeći tretman je planiran Laudisom i Nikoganom… da li da ubacim i tih 5gr peak-a po lancu da ga reši skroz?