Herbicidi u kukuruzu

To je dobra cena.U nasem kraju ga nema ispod 11 000.Inace Ja godinama koristim Adengo pola doze u kombinaciji sa Mont1l+Terbis 1l po Ha i daje odlicne rezultate,cak sta vise bolje od cistog Adenga.

Nije bitno koliko vode,bitno da rasporedis lepo po parceli i da sto pre padne kisa. Dal je 500l ili 50l manje vise sve jedno je .

Izmedju ostalog,treba zabraniti ovim lopovima da pordaju total. Znaci kao i prosle godine NE PIPA isprskao sam neke kukuruze koji su spremljeni ranije,krenula trava skroz sitna fazon kotiledoni i prvih par listova. Evo vec 5 dana zeleni ko u plasteniku. A npr gde sam isao u soji sa herbicidima zemljisnim sve sprzeno.
Prskao sam sa totalom kukuruz u subotu i danas vec korov krenuo da zuti, isao sam sa 4l na hektar glifol od galenike

Koliko ja vidim neki bi hteli da total skida ko gumicom sve za 3-4 dana!
Mozda i nisu prskali nikad totalom!
Ako je doza solidna od nekih 3-4 l/kj u ovakvim uslovima i temperaturom od 20 + stepeni sprzice sve sto je vani vatalo, ali daj mu malo vremena, bar nekih 7-10 dana a ne dan dva!

Јесте, треба времена а и да није хладно. Значи сад само треба чекати.

Ja prskao Logan 0,5 l/ha + Mont 1l/ha uz dodatak totala 2l/ha zbog samoniklog suncokreta od pre dve godine kad je tu sejan suncokret. E sad, da li će ga uništiti...???

Uz maton bi mogao dikambu da ubacim u 3 listu? Ili nema potrebe?
Samoniklog imam bas puno.
kasnije bi isao hirosimu

Prskao sam kukuruz kombinacijom s-metalohlor 1,2 (Basar) litre po hektaru i terbulazin 1,65 (Rezon) litre po hektaru. Da li može kukuruzu da naškodi što sam išao sa malo većom dozom od preporučene terbulazina.

Ne bi trebalo da smeta, ali zavisi od procenta humusa i količine padavina.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Imamo 7 vreća (25000) KWS Hypolito povoljno na prodaju
Radi se o donaciji od kws za par koji zeli bebu preko surogat majke.
Info u dm

Nazad
Vrh