Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moje iskustvo kaze da adengo ne ubija ninkedan korov koji je preko 10cm,zato ja ipak s njim prskam samo njive gde su korovi ispod 5cm,a gde ima vecih idem total i terbutilazin nakon setve,pa cekam za adengo u trecem peru..Hoce li adengo totalno ubiti samonikli suncokret u kukuruzu ako je suncokret 10-15 cm visok?
Ove godine imamo Ultra hibrid kukuruza, koliki vremenski period bi morao biti izmedju primene Focus Ultra herbicida i herbicida za sirokolisne korove tipa Dikamba ili 2.4 D,zato sto se Focus ultra ne mesa sa drugim herbicidima ?
Mozda je pitanje glupo,ali prvi put nam je ove godine.![]()
Moze se mesati,ali saMezotrionom po meni nema potrebe.Sa Nikosulfuronom ili sa Rimsulfuronom isto moze. Ako vec imas Laudis nemoj ga kvariti sa nekim generikom,nego udri sa Eqvipom u pravo vreme. Skupa varijanta , ali najsigurnija za kukuruz,i najeb za sve korove koje znaceDa li se moze mesati Laudis sa nekim mezotrionom i rimsulfuronom?
Jeste da je skupo ali radi posao. Laudis sam koristio kao korekciju posle nikosulfurona i 2.4D i mogu samo da potvrdim da je očistio sve široke trave a sirak je pobelio pa se posle vratio u život (ima negde na forumu moja slika posle laudisa). A takođe sam radio i equip i sirak nije imao šansu.Kako mislis slabo radi? Naprotiv,najbezbedniji herbicid za kukuruz, a jako lepo odradi sirak, zajedo sa Laudisom ,koji je prvenstveno protiv sirokolisnih korova, ostaje cista njiva, samo je najskuplja kombinacija.Nadam se da sam u pravu, javi ce se neko da me ispravi, ako sam pogresio,