Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moje iskustvo kaze da adengo ne ubija ninkedan korov koji je preko 10cm,zato ja ipak s njim prskam samo njive gde su korovi ispod 5cm,a gde ima vecih idem total i terbutilazin nakon setve,pa cekam za adengo u trecem peru..Hoce li adengo totalno ubiti samonikli suncokret u kukuruzu ako je suncokret 10-15 cm visok?
Ove godine imamo Ultra hibrid kukuruza, koliki vremenski period bi morao biti izmedju primene Focus Ultra herbicida i herbicida za sirokolisne korove tipa Dikamba ili 2.4 D,zato sto se Focus ultra ne mesa sa drugim herbicidima ?
Mozda je pitanje glupo,ali prvi put nam je ove godine.
Moze se mesati,ali saMezotrionom po meni nema potrebe.Sa Nikosulfuronom ili sa Rimsulfuronom isto moze. Ako vec imas Laudis nemoj ga kvariti sa nekim generikom,nego udri sa Eqvipom u pravo vreme. Skupa varijanta , ali najsigurnija za kukuruz,i najeb za sve korove koje znaceDa li se moze mesati Laudis sa nekim mezotrionom i rimsulfuronom?
Jeste da je skupo ali radi posao. Laudis sam koristio kao korekciju posle nikosulfurona i 2.4D i mogu samo da potvrdim da je očistio sve široke trave a sirak je pobelio pa se posle vratio u život (ima negde na forumu moja slika posle laudisa). A takođe sam radio i equip i sirak nije imao šansu.Kako mislis slabo radi? Naprotiv,najbezbedniji herbicid za kukuruz, a jako lepo odradi sirak, zajedo sa Laudisom ,koji je prvenstveno protiv sirokolisnih korova, ostaje cista njiva, samo je najskuplja kombinacija.Nadam se da sam u pravu, javi ce se neko da me ispravi, ako sam pogresio,