R
rad78
Guest
Školski 21 dan ali obično u praksi 15 sve zavisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam bukvalno mislio da su ko voda, nismo deca, nego su slabiji nego sto su pre bili.Izgleda da nije sva kao voda.... Evo malopre mi bio stric i pokupio je seme kukuruza što mi ostalo,mora ponovo da seje jer je spržio kukuruze sa hemijom. Nisam ga mnogo pitkao,dosta je njemu muke i ovako,samo je rekao da je koristio Motivel i Peak. U kojoj količini u kom listu koju površinu nzm ništa osim da za 40 godina ovako nešto mu se nije desilo. Oprezno ljudi!
I jesi li zadovoljan s monsoonom?Ja sam isao isto sa 1l/kj posto ga prvi put koristim za sada odlicno radi posao mada mi se cini da je i kukuruz dobio malko pobledeo mi je ali ispraticemo do kraja mozda je to samo trenutna reakcija na hemiju!
Nisam stručnjak ali mi se čini da je komšija sa sucukretom zeznuo stvar, izgleda da je prskao po vetru (vetrini) sirak sa običnim diznama i magla (drift) završio u kukuruzu, neće ga ubiti ali nema od njega ništa.
Pa...od suncokreta je sigurno,a i to sigurno da je od PulsaraCekamo Mindjusara da prokomentarise
Ovo je od hemije za sirak,99% Fusilade,ili neki drugi generik sa a.m. fluazifop p butilKolega cicimoric je 100% u pravu evo dokaza prskana je soja sa diznama za vetar ali opet ga je zakačilo