Danas peti dan od prskanja kombinacijom Kalisto 0,2 lit/ha + Nikon 1,2 lit/ha. Jako sam prijatno iznenađen.
Znači, nema preživelog korova.
Znači, nema preživelog korova.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Postovani kolege,molim vas za jedan savet:znam da za preparate na bazi nikosulfurona (siran,nikar,itd) postoji uputsvto po kojem moze da se snjima tretira kukuruz ili jedanput u punoj dozi ili po dva put sa pola doze,E SAD dali iko mi moze reci iz prakse dali se moze koristiti po dvaput sa punom dozom?Naravno velicina kukuruza mi jos to dozvoljava!Unapred vam hvala!
Pa zašto ne ići dva puta s pola doze,uspjeće probano više godina.Postovani kolege,molim vas za jedan savet:znam da za preparate na bazi nikosulfurona (siran,nikar,itd) postoji uputsvto po kojem moze da se snjima tretira kukuruz ili jedanput u punoj dozi ili po dva put sa pola doze,E SAD dali iko mi moze reci iz prakse dali se moze koristiti po dvaput sa punom dozom?Naravno velicina kukuruza mi jos to dozvoljava!Unapred vam hvala!
Cambio je Galenikin Avalon. cena mu je negde oko 800 din za jutro.
Jedno pitanje za vas iskusnije
Interesuje me da li je neko prskao sa Celebrity plus + okvasivac i kakva su mu iskustva?
Nikako nisam zadovoljan sa Siranom + dikamba.Cak planiram da se obratim Agromarketu da izadju na njivu i vide kako se sirak zeleni i posle sedam dana od prskanja
(a prskao sam dozu 1.4l/ha).
Cena za Celebrity plus + okvasivac je negde oko 3200,00 dinara za hektarsku dozu