guest 43101
Član
Toga ima kod nas može se kositi i balirati....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eto profita.
Toga kod vas ima od Grundfosa do Autleta dosta.Mislim ne rugam se nikom,nisam zato slikao prljavu njivu,time se ne bavim u životu, nego mi korov zanimljiv...
Imam i ja na 3,5 kj Lexxtor duo i iz starta je imao losije nicanje i imam redji sklop u odnosu na ostatku pod Dekalbom!Danas isprskao sa Fokus Ultra sav kukuruz koji imam ove godine a to je Lexxtor duo.Nema ništa od širokolisnih korova zato što je isprskano sa Torro i Peak do petog lista i zatim isprskano sa 0,25 l mezotrion;0,5 l terbutilazin i 0,2 l dikambe,sve po ha.A danas isprskano sa 2l/ha Fokus Ultra +okvašivač Inex 0,1%.
Principal FlexMonsun active u 9 listu, rizikovati ili ne? Ima pirevine i poponca.
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
Kod mene da ne kažem 100% nicanje ali 95 sigurno lexxtor duo, jedino sada što počinju biljke da odumiru od previše vlage suše se odozdo prema goreImam i ja na 3,5 kj Lexxtor duo i iz starta je imao losije nicanje i imam redji sklop u odnosu na ostatku pod Dekalbom!
Kako je kod tebe?