Fali mu aktivne materije.Prskao sam prošle godine jednu parcelu, bolje da sam za te pare vodio porodicu na ručak.Po meni on je samo za uredne i čiste parcele.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Све од њега мора да побели на месец дана, ако је добро складиштен пре употребе, и ако је добро измућкан, то зна исто да буде проблем....Ma kakvi druže, bilo toplo i sunčano vreme.
Gde je rezistentan sirak (kao kod mene) on jedino može da ga suzbije, meni se najbolje pokazao u splitu, prvi split 1,2l/ha a drugi split 10 ak dana kasnije 1l/ha, sa špartanjem i zagrtanjem bude čista njiva do žetve ...I ja sam išao 1l/k.j.Pobelelo sve i brzo se oporavilo.Po meni skupa za.ebancija.
A kakve veze ima mezatron sa laudisom?Ni slučajno, zbog mezatrona.
Ovde kod nas u selu mnogi mesaju i niko problem nije imao. Mnogo bolje odradi nego sam laudisPisalo je nekoliko ljudi ovde da se mešanjem laudisa i Mezatrona tečnost zgušnjava i pravi problem u diznama.
Ajd proveri kod sebe pa nam javi.Ovde kod nas u selu mnogi mesaju i niko problem nije imao. Mnogo bolje odradi nego sam laudis