Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pošto je fokus ultra?Kupljeno:
Mezotrion - Skaut-2.5dc/h
Terbutilazin - Rezon - 1l/h
Dikamba - Plamen - 0,5l/h
A za sirak ide Fokus ultra jer je sejan Lexxtor duo.
Pa tu su za sirokolisne i Terbis i Mezotrion plus dikamba.Hoće to biti dosta Dikambe?Nisam je baš dugo koristio a planirao sam punu dozu od 0,7l/ha.
Njegova volja, ja ne bih toliko išao ali no.Kako puno? Pogledajte koliko Lule planira po jutru...
moguce da budem isao samo Rinico(nikosulfuron+rimsulfuron) 15-20grama po jutruu planu mi je da idem sa Mezatron 0.15-0.20---Rimex 40grama---Siran 0.6 sve po jutru...uz dodatak ureje nekih 4kg oko 6-7 lista
doduse mozda bez mezatrona(praticu situaciju) jer su medeya i terbis uradili svoje i sirokolisnih nema,sirak svakako samo da zaustavim gde ga ima na njega nista vise nedeluje tj ne ubija ni jedna aktivna materija svakako
Zubacu bolje da uspori sa laudisom, nece joj nauditi materije iz hirosime.Ако луле има велики проблем са ризомом и зубачом није пуно...
Ma nema problema ni sa jednim od ta dva vec jednostavno hocu da ga usporim koliko god mogu gde ga imaАко луле има велики проблем са ризомом и зубачом није пуно...