Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to su mi i rekli u apoteci ali pitam zato sto mi je njiva kao livada pa bi povecao dozu ako je moguce malo da regulisem sirak..Mislim da na pakovanju pise 2-2,5 l/h.
U trecem listu neki 2,4 d u punoj dozi a potom ako ima potrebe a verovatno ce jos i kasnije da nikne, mozes Mezotrionom.Cime uništiti najbolje lucerku u kukuruzu? Naime pretanjirao sam skoro jedno liucerište koje je bilo u dobroj kondiciji i usejao kukuruz ali nisam stigao da totališem, kukuruz počinje da niče a detelina živnula
Ja sam isto uradio proletos, potanjirao lucerište i u 2-3 lista oprskao dikambom, a zatim redovno prskanje mezotrion +peak i lucerna je sva otišla. možeš i 2,4D pa dikamba, trebalo bi biti istoKoliko ce taj opstati u tanjiranom luceristu??
Koliki su bili korovi kad je prskao? Ja sam išao totalom pre nicanja i posle u četvrtom listu sa principalom i dosta lepo je odradio. Ali kažem korovi su bili mali...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ja sam koristio na 40ha principal,u 6,7 listu kukuruza,odradio je fantasticno,slikacu ti i poslatiKolege jedno pitanje kako je odradio posao principal flex na njivama. Kolega jedan koji je radio jako je nezadoboljan ucinkom pa me pita da vidi da li je jos neko radio i kako izgledaju parcele
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jesam onaj njihov vivolt.Mixer87, jesi dodavao okvašivač uz principal, kod nas dodaju još pola litre terbutilazina po kj!
Nezadovoljan je sa dejstvom na uskolisne ili širokolisne korove?Kolege jedno pitanje kako je odradio posao principal flex na njivama. Kolega jedan koji je radio jako je nezadoboljan ucinkom pa me pita da vidi da li je jos neko radio i kako izgledaju parcele
Sent from my iPhone using Tapatalk