Ubaciš Maton ili Dikambu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko ides Dikambe??Ja dodajem dikambu, i rešen suncokret.
Ne treba na hemiji sparati, jeftino moze se proci samo totalom i nekom korekcijom ali treba cekati kasnu setvu ..Koliko je finansijski opravdano koristiti Adengo pa jos nesto dodavati?
Ovde se moglo procitati o raznim koktelima za duplo manje pare
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Znam da je tako, ja radim na crno pa posle korekcija oko 4-5 lista, gledam da resavam korove sto pre ali eto svasta se pise ovdeNe treba na hemiji sparati, jeftino moze se proci samo totalom i nekom korekcijom ali treba cekati kasnu setvu ..
I to te kosta 1500din???Znam da je tako, ja radim na crno pa posle korekcija oko 4-5 lista, gledam da resavam korove sto pre ali eto svasta se pise ovde
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Napisao sam kako radim, kosta me oko 50-60€ po hektaru, ali kazem ovde se predhodnih godina moglo procitati o jeftinim koktelimaI to te kosta 1500din???
Milovane kako resavate rezistentni sirak kad koristite adengo?Kod nas je veliki potencijal korova i mora ozbiljna hemija i posle setve pre nicanja je pod obavezno.
Odraditi samo Dikambu+nikosulfuron bas treba sve da se poklopi da bi bilo kako treba
Kod mene nije da nije baš ništa ali daleko od toga da opravda cenu. Zato ga ove godine izbacujem...Prošle godine Adengo ništa uradio nije.
Nemamo jos uvek rezistentni sirak. Kod nas se najmanje seje kukuruz.Milovane kako resavate rezistentni sirak kad koristite adengo?
Sta konkretno nije uradio?Prošle godine Adengo ništa uradio nije.