maki_vs
Član
ja sam juce prskao isto 8 list,nisam mogo od vode da udjem.prsko sam sa eqipom i talismanom to mi je ostalo pa sam ih pomeso videcu za neki dan dali fali nesto kukuruzu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi morao da dodaješ talisman, jer equip pokriva i uskolisne korove, zar ne?maki_vs je napisao(la):ja sam juce prskao isto 8 list,nisam mogo od vode da udjem.prsko sam sa eqipom i talismanom to mi je ostalo pa sam ih pomeso videcu za neki dan dali fali nesto kukuruzu.
broji se i list u točiru.mnogi to ne znaju.Zoran0230 je napisao(la):Verujem da niko na ovom forumu neće napisati nešto da bi nekom načinio štetu.
Da.Branko je napisao(la):Prskao sam kukuruz sa 0,5 lit/kj Matona. Da li smem sada oprskati sa kombinacijom 0,25 kit/kj Kalista+0,6 lit/kj Motivela?
Equip i laudis. Laudis ti je samo za sirak iz semena.Farmer Bob je napisao(la):Treba mi savet,pomoc."omakla"mi se jedna njiva.8 list kukuruza,uzeo sam CALISTO ali ima i po koji sirak.Jel ima nesto u ovoj fazi kukuruza?
Hvala na savetima,ali ja sam jutros oprskao tu njivu samo sa CALISTOM Prvo,nema puno sirka kao sto mi se ucinilo na jednoj uvratini,a drugo kaze mi jedan drugar da je jednom prskao sa EKVIPOM tako kasnije(8-9 listova)i da je pri branju primetio osta "jalovih"biljaka.Ja sam na 3 jutra stavio 2 one male bocice CALISTA.Mislim da je dovoljno.dorel je napisao(la):Equip i laudis. Laudis ti je samo za sirak iz semena.Farmer Bob je napisao(la):Treba mi savet,pomoc."omakla"mi se jedna njiva.8 list kukuruza,uzeo sam CALISTO ali ima i po koji sirak.Jel ima nesto u ovoj fazi kukuruza?