Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sve zavisi u kojoj fazi je ta tvoja korovcina.Mnogi grese kad uzimaju herbicide,jer gledaju samo koliko im listova ima kultura,a ne i korov i ne gledaju da li je korovcina iz semena ili rizoma,zato cesto omanu u doziranju,uglavnom manje idu nego sto treba,tako da im zbog toga u potpunosti ne uspe tretiranje.neshasba je napisao(la):pa sa čim da bijem crnopiricu a da je jeftino Tijana
o sto je atrazin prvenstveno za sirokolisne korove.Mesa se sa preparatima na ametrina,amitrola,flufenaceta,linurona,alahlora,acetohlora,S-metalohlora,dimenetamida,dimetenamida-P.neshasba je napisao(la):Hvala svima!
Tijana malo si me zbunila. Zasto ne atrazin? Mislio sam da totalu dodam i 1l atrazina (ili neke zamene) do drugog prskanja gde bih isao nekim od onih što je Dicki naveo (verovatno Equip jer može kasnije). Crnopirica se razmnožava iz rizoma i ja lično imam jako loša iskustva sa acetohlorima i ne želim više da ih koristim. Znači i dalje ostaje pitanje: jel' može da se meša total i atrazin.
branko je napisao(la):Nisam bio zadovoljan kako je Tarot odradio korove. Motivel se pokazao mnogo bolji.
Prošle godine se Taliban (Talisman) pokazao dobro, ali moraš se striktno pridržavati uputstva o terminu primene i potrebnoj dozi. Ove godine nema Talibana, pa ću ići Protivelom, jer sam čuo samo reči hvale o tom preparatu, a mnogo je jeftiniji od Motivela, ili Equipa.
Kokičar idem istom kombinacijom.
Kokičar ne sme da se prska Tarotom, Tarotom+ i Gridom, inače nema kokica, nego samo mućkovi.