Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Palamida nije zavrsila. Videces dogodine na istom mestu ce se pojaviti. Samo je nadzemni deo unistio. Za palamidu moras jaci herbicid. Maton, banvel, lontrel.
Ja sam prskao palamidu totalom na crno u suncokretu i ništa ,a maton u kukuruzu je savio samo tako ,pa sad jel može matonom prskati na crno suncokret da bi se palamida ubila?
A da li mogu uz Maton da ubacim jos nesto za pirevinu?
Pirevina se resava posle psenice total 10l/ha. U kukuruzu je ne mozes resiti uspesno nijednim preparatom.
Samo da dodam da 3l/kj uništava i sirak koji je procvetao, znači za sve uzraste sirka je dovoljno 3l/kj odnosno 5l/ha.Tri litre po jutru ili ti pet po ha oduva divlji sirak.Nema potrebe za vise.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 pomoću Tapatoka
Sirak nije problem totalom i sa manjom dozom. Problem je pirevina, divlja kupina. Na primer posto je jesenas i proletos bilo totalisanje zasada malina i setva kukuruza/soje, malina sa lakocom prezivi 5l/kj totala.
5l/ha je sasvim dovoljno za totalisanje posle žetve da sve odnese.
Moze da bude problem sto da ne bi pustio seme i zamtorio, prska se ranije sirak, sve lepo pozuti kad ono za oko mes dana nova tura korova....ako ima kisa kao ove god, to mi se desavalo x puta....mrzelo me je uvek i drugi put da prskam, ali ako bude i ove god tako mislim da cu prskati. Inace ja pomesam na strnjici Maton+Total, sve zivo sprzi