Mezotrion ga nije ni prvi put skinuo, isao sam 0.25l/ha.
Laudis mi se ne isplati da kupujem celu litru zbog par deci da flekujem.
Laudis mi se ne isplati da kupujem celu litru zbog par deci da flekujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam šta da ti kažem.Kod mene ga je spržio kao licnu.
Ja radio 2x,kao da sam zalivao a ne prskao ,veoma lose je delovao na korove,maltene nikakoDa li je neko radio ove godine sa Monsoon activom i kakva su iskustva? Planiram sledece godine da radim pa me zanima kako deluje.
Da li je neko radio ove godine sa Monsoon activom i kakva su iskustva? Planiram sledece godine da radim pa me zanima kako deluje.
Radio sam ja ali sam primetio da nije neke sirokolisne skinuo isao sam 1l/kj dok sam u jednu prskalicu od 440l dodao samo 1 litru plamena i 4l monsuna isprskao 4kj i njive koje su bile isprskane tom kombinacijom su ciste bez ijedne travke.Znaci valjalo bi mu dodati plamena da bi bio 100% ubitacan po sve korove.Da li je neko radio ove godine sa Monsoon activom i kakva su iskustva? Planiram sledece godine da radim pa me zanima kako deluje.
Evo to je ta parcela dkc 4717 koja je prskana sa 0.25 mezozriona i 1.25 nikosulfurona po ha.
Laudis je najselektivniji herbicid u kukuruzu, ne verujem da je od njega stres.
A pirevinu samo zaustavlja na neko vreme, nema leka za nju osim u ultra kukuruzu ili soji i suncokretu.