Ti se šališ sa nama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kada kupujem, iskljucivo trazim po akt.materiji, ne moze se vise pamtiti nazive, mali milion preparata ima sa istom akt, materijom. Cak i prodavci tako traze da im se tako kazeJa bih zamolio drage forumaše da navode preparate a ne aktivne materije. I ako kažete da idite 0,7 l/ha terbutiliza(ili neka dr akt.mat.) kako birate koji preparat uzimate ako su u njima različite količine akt.materija?
Ja bih zamolio drage forumaše da navode preparate a ne aktivne materije. I ako kažete da idite 0,7 l/ha terbutiliza(ili neka dr akt.mat.) kako birate koji preparat uzimate ako su u njima različite količine akt.materija?
A u nekom poljo apotekama se zbune kad im nabrajam aktivne materije,tj sta kupujem,neki me cak vodili u magacin da ja jednostavno pokupim sta meni sve treba jer ljudi se nacisto zbunili ....Ja kada kupujem, iskljucivo trazim po akt.materiji, ne moze se vise pamtiti nazive, mali milion preparata ima sa istom akt, materijom. Cak i prodavci tako traze da im se tako kaze
Za mene misle matori zastitar u penziji, prosipa znanje.Kada počnem da nabrajam akt.materije obavezno me pitaju gde sam završio za zaštitara...
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Takodje. Kad udjem kod apotekara gde uglavnom kupujem a neko ima od musterija, on pazi sta prica.Kada počnem da nabrajam akt.materije obavezno me pitaju gde sam završio za zaštitara...
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Mene gledaju crno ili mi preporucuje nesto drugo sto ima da proda. Ali mora tako kad masovno dolaze i samo kazu za prskanje kukuruza od trave,a ne zna ni sta ima po njivi od korova.Takodje. Kad udjem kod apotekara gde uglavnom kupujem a neko ima od musterija, on pazi sta prica.
Aha i neuki prodavac/prodavačica ti da Maton...
Pre dosta god ja sam prolazio pored njive koju je prskao covek matonom a kukuruz je bio toliko velik da je prskalica iako podignuta kacila lisce {sigurno vise od 10 listova} ,kasnije sam obratio paznju kad god sam prolazio i iako se malo uvrnuo i iskrivio te jeseni je brao redovan kukuruz.Deluje smesno ali i clan Momo je primetio da nisu svi hibridi jednako osetljivi na matonKazu da NS 640 moze matonom do 10 lista
Jedan clan foruma je radio komsiji i kaze da je sve bilo sa rodom uredno