Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo da pridodam još par slika posle mog iskustva sa Monsunom.....Ovako izgledaju moje njive danas radjene Monsunom u kolicini 1,8l/ha 08.maja
Krajem avgusta prošle godine su isprskane totalom posle suncokreta a prva slika je od 25.aprila dakle 13 dana pre prskanja. Gde sam ja omanuo pojma nemam, u svakom slučaju totalno sam nezadovoljan kako je sve ispalo. Otrov i voda pri prskanju su se lepo uklopili, vreme je bilo ok.... Špartao danas, zagrnucu pa šta bude....
Послато са E5603 уз помоћ Тапатока
Samo da pridodam još par slika posle mog iskustva sa Monsunom.....
Da li sam ja nesto debelo zabrljao pa ne mogu da dobacim (ali po potrošnji vode i otrova trebalo bi da nisam) ili sa ovim mojim preparatom nešto debelo nije bilo u redu u svakom slučaju posle 18 dana od prskanja ovaj samonikli suncokret ne bi smeo ovako da izglema ma kolika doza da ga potkacila
Koliko vidim laudis pored sirokolisnog postao jedino resenje inza sirak doduse kratkotrajno ali spasava situaciju.
Ttenutno za njive sa.rizomom u kukuruzu do 6 lista puna doza nekog motivela rimexa itd i posle toga kad je zadnji momenat za ulazak sa laudisom puna njegova doza i njiva spasena.Pa od iduce godine pamet u glavu.Ja imam jednu parcelu na kojoj sam sa ukrainskim gridom resio sirak iz rizoma kao sa agilom u suncokretu.Da covek neveruje.
Kod mene je bilo dve zastite ispod cepa +hologram na cepu .Nisam bacio ambalažu, pa kada budem bio kod kuće izanaliziracu je. Nije bilo one folije na otvoru kanistera, samo čep... Jeste tu bio prošle godnine Le99 ali mislim da je morao lako da ga skine pa kako god....
Tako je, folija sa hologramom i neki beli deo od preko. Taj ti je kršten monsun 100%. Trebao je to da zbriše bez problema.
prskao sam kukuruz pre 5 dana, u 7 listu sa laudisom 1,5l/ha, koštan je bio dosta odmakao oko 4 prsta visine i mjestimice dosta gust, divlje proso također,
danas obilazio njive i nikakove reakcije korova nema, čak koštan još i narastao/ojačao? što očekivati, Dali ponoviti ako da čime, kukuruz 8-9 listova
Na drugoj njivi koštan rijedak i mali i sav pobelio kao i divlji sirak
?
- - - - - - - - - -
potpisujem , sused prskao kukuruz i moja soja cca 1ha već dva tjedna se muči, stala na prvoj -drugoj trolisci i neide dalje!!!!
nema goreg za soju od dikambe!