Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pobeli poponac,ali nema ucinak iskorenjavanja istog,slabije deluje na poponacDa li je Laudis efikasan protiv poponca?
Najefikasniji herbicid za poponac je maton. Prosto neverovatno da ga tako stara i najprostija aktivna materija razbija.Da li je Laudis efikasan protiv poponca?
Imam drugara kukuruz nikao ne jednako priprema bila katastrofa,ima kukuruza od 3-7lista on kupio Nikosulfuron i Dikambu i kaže samo prskaj ja ne bi ali on insistira mislim da će taj što je u 5-7listu putovati nepovratno...Možda ga ubedim da uzme Monsun ili Eqvip Laudis.
Nije puno litra ha? Ja sam zadovoljan i sa litrom na 3 kj..
Jel neko meša Equip i mezotrion u punim dozama u 6.listu?
Peak 75wg je dobar ali nefikasan za palamidu...Ja radim talisman+plamen u prvom prskanju a ako se pojavi ambrozija i jos po neki sirokolisni korov onda idem Peak 75wg 40g na 1ha sa 0.6l talismana i poskida ostatak korova...Kako vam se cini kombinacija Maton i Peak 75wg protiv sirokolisnih korova