Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Laudis nije baš za sirak,ja bi tu dunuo sa Equipom.Na jednoj njivi imam sirka koji je preziveo nikosulfuron,kukuruz je 8 listova i dobio sam preporuku da prskam laudisom...
Pa sto doceka tako kasno da prskas ?Sad ti je izbor suzen na skupe preparate ,posto sam ove god prvi put koristio mezotrion {skaut} ne mogu da ti preporucujem neka to uradi neko ko je iskusniji od mene a za sirak Eqvip.Kukuruz u 8 om listu izlazi deveti.Cime da prskam.Imam vise sirka nevo sirokolisnog i vidim da ima i stira oa sam radio jedne god tako kasno sa monsoonom i stir nije odneo. Koja su vasa preporuka
U punom petom i šestom neće sigurno,ali ako imaju i pun sedmi.... Kaže moj matori da je radio i u sedmom listu i bez posledica ali bolje ne rizikovati. Onda je bolji mezotrion ili pik.Imam drugara kukuruz nikao ne jednako priprema bila katastrofa,ima kukuruza od 3-7lista on kupio Nikosulfuron i Dikambu i kaže samo prskaj ja ne bi ali on insistira mislim da će taj što je u 5-7listu putovati nepovratno...Možda ga ubedim da uzme Monsun ili Eqvip Laudis.