mindjušar
Član
Moguće,od terbisa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Terbisa sam isao 0,5l/kj. Kod mene se ovaj problem javio samo gde je laksa zemlja za obradu, nekako mi zita izgledaju, kao da su zakrzljala.....a tu sam morao raditi vecu prihranu od ostalih, i ne vidi se neko poboljsanje....
Evo slike za demanti, prskano 10 dan od setve acetogal 1l/kj, rezon1l/kj i total2,5/kj vece kad je poprskano pala kisa od 15mmti se bas igras kad prskas deseti dan pa to samo sto nije isaslo.moli samo Boga da ne bude vecih padanja inace ode klica.njegov period razlaganja(glifosatna kiselina) je jako dugacak,a varate se ako mislite da je samo kantaktni. obilna kisa sve sprere i biljke koje tek nicu ce osetiti posledicu preparata i onda sto kaze nas narod ode mast u propast
U kom odnosu ,kolko cega???Kombinacija dikambe i bentazona - Cambio,Avalon...
Oba su kontaktna,tj ne deluju na korove koji nikču posle tretmana a suncukret i čičak niču i kasnije.Radili smo sa Callistom a ove godine ćemo probati Peak.
Koliko si placao Celebrity?ja danasdoneo celebrity plus i lepak pa kad bude vreme prskacemo
Ne znam,videćemo kako Peak deluje,do sada ga nisam koristio.Mislim da na čičak kao klijanac nemože ništa da deluje,možda grešim